Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Activitate cu statia mobila la Gilau

Activitate cu statia mobila la GilauCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Miercuri, statia mobila se deplaseaza la Gilau in vederea preluarii documentelor pentru intocmirea cartilor de identitate


     O echipa de functionari ai Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj, institutie publica de interes judetean aflata sub autoritatea Consiliului Judetean, se va deplasa miercuri, 16 mai a.c., incepand cu ora 9.30, in localitatea Gilau, cu statia mobila, in vederea preluarii documentelor pentru intocmirea cartilor de identitate.
     „Sper ca un numar cat mai mare de locuitori din Gilau sa profite de aceasta oportunitate pe care le-o oferim, economisind astfel timp si bani. Seria deplasarilor in judet va continua in ritm alert, dorinta noastra fiind aceea de a putea sa ne deplasam cu statia mobila in cat mai multe comune din judet” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In acest context, cetatenii de pe raza localitatii care au cartile de identitate expirate sau care urmeaza sa expire in urmatoarele 180 de zile, tinerii care implinesc varsta de 14 ani, precum si persoanele aflate in alte situatii care impun eliberarea unui nou act de identitate si cei care solicita viza de resedinta sunt invitati sa se prezinte cu toate documentele necesare eliberarii cartii de identitate la sediul Primariei comunei Gilau.
     Pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor ce se impun in aceasta etapa, premergatoare intocmirii cartii de identitate, respectiv de preluare a imaginilor, cererilor si documentelor necesare, functionarii Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor beneficiaza de sprijinul angajatilor din cadrul Primariei Gilau, precum si de colaborarea organelor de politie locale.
     Reamintim in acest context faptul ca, pentru a veni in spijinul clujenilor, Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Cluj se deplaseaza periodic in comunitatile judetului cu statia mobila de preluare a imaginilor, cererilor si documentelor necesare pentru eliberarea actelor de identitate. Dotata cu aparatura moderna, aceasta a fost achizitionata in cadrul proiectului europen ,,Modernizarea activitatilor de evidenta a persoanelor din judetul Cluj” castigat si implementat de Consiliul Judetean Cluj.


Biroul de presa
15 mai 2018