Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 22 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere DJ 108C

Lucrari de intretinere DJ 108C


                                                                                                

CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de întretinere pe drumul judetean DJ 108C, pe sectoarele Manastireni – Ardeova si Ardeova – DN1     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta locuitorilor din zona si a participantilor la trafic faptul ca pe drumul judetean DJ 108C se deruleaza lucrari de întretinere curenta si periodica pe doua sectoare, respectiv pe sectorul cuprins între localitatile Manastireni si Ardeova si pe sectorul dintre localitatea Ardeova si jonctiunea cu drumul national DN 1.
     „Intretinerea si îmbunatatirea infrastructurii rutiere pe acest drum judetean va permite o legatura facila si rapida între drumurile nationale DN1 si DN1R. În acelasi timp, acest drum va înlesni, ca o veritabila poarta de intrare a Muntilor Apuseni, traficul rutier spre zonele turistice Fântânele – Belis si Rachitele – Doda Pilii – Ic Ponor” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, pe sectorul Manastireni – Ardeova au demarat în aceste zile lucrari de asternere de covor asfaltic în doua straturi, pe o lungime de 2,3 kilometri, de la kilometrul 36+050 la kilometrul 33+750. In aceasta faza, a fost deja asfaltat un tronson de drum în lungime de peste un kilometru, pe un sens de mers, preconizându-se ca lucrarile de asfaltare sa fie finalizate la începutul saptamanii viitoare. Anterior asfaltarii au fost executate lucrari pregatitoare constând în plombari si burdusiri.
     Dupa finalizarea asfaltarii tronsonului Manastireni – Ardeova, lucrarile de întretinere vor continua pe sectorul Ardeova – DN1. Este vizat un sector de drum în lungime de 5,7 kilometri, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 28+050 iar lucrarile vor consta în plombari si burdusiri.


Biroul de presa
13 octombrie 2017