Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 16 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ 103G

Lucrari de intretinere pe DJ 103G


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 
Informare de presa
Ref. Au demarat lucrarile de intretinere pe drumul judetean 103G Ceanu Mic - Aiton


   
     Consiliul Judetean Cluj informeaza locuitorii din zona si participantii la trafic in legatura cu faptul ca pe drumul judetean DJ 103G Ceanu Mic – Aiton au demarat o serie de lucrari de intretinere curenta si periodica. Este vizat un tronson de drum in lungime de 6,666 kilometri, de la kilometrul 43+222 pana la kilometrul 49+888.
     „Ma bucur sa pot anunta inceperea lucrarilor intrucat imbunatatirea acestui tronson va asigura cetatenilor din zona un acces rapid si in conditii de siguranta la drumul national DN1 pe directia Tureni si, mai departe, spre cele doua orase importante ale judetului, Cluj-Napoca si Turda” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In ceea ce priveste lucrarile, acestea constau in plombari cu emulsie bituminoasa, plombari cu beton asfaltic, completare de acostamente, tratarea burdusirilor si a tasarilor, curatarea santurilor si a rigolelor precum si cosirea vegetatiei aflate in vecinatatea caii de rulare. Lucrarile au debutat deja cu refacerea unui podet pentru care a fost necesara realizarea unui drum de ocolire in vederea asigurarii unei circulatii normale pe durata lucrarilor si continua cu restul activitatilor programate.
 
Biroul de presa
12 septembrie 2017