Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de intretinere pe DJ 109D

Lucrari de intretinere pe DJ 109D


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Au demarat lucrarile de intretinere pe drumul judetean 109D Nicula – Sic – Coasta – Visea


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca, in cadrul programului de lucrari care vizeaza intretinerea si imbunatatirea infrastructurii rutiere, pe drumul judetean DJ 109D Nicula – Sic – Coasta – Visea au fost demarate o serie de lucrari de intretinere.
     „Imbunatatirea infrastructurii acestui drum judetean are rolul de a asigura un trafic rapid si in conditii de siguranta pentru locuitorii din zona precum si un acces facil la mai multe obiective de mare interes turistic precum Manastirea de la Nicula, Lacul stiucilor de la Sacalaia sau Rezervatia naturala Stufarisurile de la Sic, cunoscuta si ca Delta Clujului sau Delta Ardealului” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile vizeaza un sector de drum in lungime de 23,7 kilometri, de la kilometrul 0+000 pana la kilometrul 23+700 si constau in burdusiri, plombari cu emulsie bituminoasa, plombari cu beton asfaltic, completari de acostamente si curatarea santurilor si rigolelor. De asemenea, pe un tronson de drum in lungime de 5,8 kilometri, de la kilometrul 17+900 pana la kilometrul 23+700, se vor executa lucrari de reciclare peste care se va asterne covor asfaltic. In aceasta faza se executa burdusiri pe raza localitatii Sic.
     Lucrarile se desfasoara numai in conditii meteorologice favorabile, calitatea acestora fiind  permanent verificata de reprezentantii Consiliului Judetean si de dirigintii de santier din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.


Biroul de presa
12 iunie 2018