Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari reabilitare poduri DJ 109D Jucu

Lucrari reabilitare poduri DJ 109D Jucu


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Lucrari de reabilitare a podurilor situate pe drumul judetean DJ 109D Jucu     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic care tranziteaza drumul judetean DJ 109D Jucu faptul ca, in acest moment, pe podul situat peste raul Somes, circulatia se desfasoara alternativ, ca urmare a lucrarilor de reabilitare aferente acest obiectiv de infrastructura. 
     Este vizat astfel podul situat la pozitia kilometrica 29+162 si care are o lungime de peste 30 de metri, constructie aflata in acest moment intr-o stare destul de avansata de degradare. Principalele categorii de lucrari care se deruleaza vizeaza refacerea suprastructurii podului si a caii de rulare, respectiv decaparea stratului existent, refacerea hidroizolatiei si asternerea a doua straturi de asfalt. De  asemenea, mai sunt prevazute lucrari de refacere a trotuarelor si a balustradei.
     Datorita specificului acestor lucrari de imbunatatire a infrastructurii rutiere, ele se desfasoara etapizat, pe cate un sens de circulatie, pentru a nu perturba total circulatia persoanelor si vehiculelor.
     Mentionam totodata faptul ca, dupa finalizarea lucrarilor la acest obiectiv, lucrarile de reabilitare vor continua la cel de al doilea pod, situat la pozitia kilometrica 25+850, aflat si acesta intr-o stare avansata de degradare fizica.

Biroul de presa
8 august 2018