Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Marcaje rutiere pe DJ 107R Baisoara-statiunea Muntele Baisorii

Marcaje rutiere pe DJ 107R Baisoara-statiunea Muntele Baisorii

 

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presa

Ref. Lucrari de marcaje rutiere in lungime de peste 18 kilometri pe drumul judetean DJ 107R Baisoara – statiunea Muntele Baisorii

 

Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic si turistii care tranziteaza drumul judetean DJ 107R faptul ca, pe tronsonul cuprins intre localitatea Baisoara si statiunea Muntele Baisorii, s-au finalizat lucrarile de marcaje rutiere.

Odata cu finalizarea asfaltarii ultimelor sectoare ale drumului judetean care ajunge in statiunea turistica Muntele Baisorii, am dispus executarea lucrarilor de marcaje pe carosabil astfel incât acesta sa se prezinte in conditii optime pentru circulatie, atât pentru localnici cât si pentru turistii care aleg aceasta zona montana a judetului Cluj”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Astfel, s-au realizat lucrari de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum in lungime de 18,7 kilometri, mai exact de la kilometrul 28+650 pâna la kilometrul 47+350, precum si treceri de pietoni, pe raza localitatilor Baisoara si Muntele Baisorii.

Reamintim in acest context ca, recent, au fost asfaltate ultime doua tronsoane care, practic, realizeaza continuitatea intre sectoarele de drum asfaltate in cursul anilor 2016 si 2017, astfel ca sectorul de drum cuprins intre localitatea Baisoara, de la intersectia cu drumul judetean DJ 107M, si statiunea Muntele Baisorii este integral asfaltat.

 

Biroul de presa

3 august 2018