Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Produs de Cluj se reintoarce la Timisoara

Produs de Cluj se reintoarce la Timisoara


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Targul Produs de Cluj se reintoarce la Timisoara


     Odata cu venirea primaverii, caravana Produs de Cluj porneste din nou la drum, prima oprire fiind programata in capitala Banatului, la Timisoara, o destinatie extrem de primitoare a targurilor special destinate promovarii producatorilor si artizanilor locali din judetul Cluj.
     Astfel, in perioada 20-22 aprilie a.c., Consiliul Judetean Cluj si Asociatia „Produs de Cluj”, in parteneriat cu Shoping City Timisoara, organizeaza in parcarea mall-ului banatean cea de-a doua editie a Targului Produs de Cluj, un eveniment care are toate premisele sa inregistreze si in acest an un urias succes, atat ca numar de vizitatori cat si ca expozanti sau vanzari.
     „Sezonul 2018 al Targurilor Produs de Cluj debuteaza in weekend la Timisoara, municipiu in care artizanii si micii producatori clujeni au fost extrem de bine primiti si in care exponatele lor au fost apreciate la superlativ. Practic, se realizeaza acum o noua punte de legatura intre Cluj si Banat, una care are la baza spiritualitatea romaneasca, traditia si autenticitatea”, apreciaza presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     La editia din acest an a Targului „Produs de Cluj” care va avea loc in orasul de pe Bega vor fi prezenti aproximativ 60 de producatori si artizani clujeni care vor comercializa uleiuri presate la rece, miere de albine si produse apicole, branzeturi, preparate din carne, dulceturi, turta dulce si prajituri, toate obtinute dupa retete transmise din generatie in generatie. Nu vor lipsi vinurile si sucurile naturale, lavanda si produsele pe baza de lavanda, costumele populare si accesoriile necesare acestora, bijuteriile lucrate de mana, ceramica, obiectele sculptate in lemn si produsele de marochinarie. Nu in ultimul rand, vizitatorii mari si mici vor avea la dispozitie si un parc de distractii modern, vor putea participa la atelierele de sculptura in fructe si legume sau la spectacole de magie. Totul va fi asezonat cu spectacole de folclor sustinute de artisti de renume si de tinere talente care vor delecta asistenta.

Biroul de presa
17 aprilie 2018