Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 22 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > S-a finalizat turnarea covorului asfaltic DJ 107F

S-a finalizat turnarea covorului asfaltic DJ 107F


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: S-a finalizat turnarea covorului asfaltic pe drumul judetean 107F limita cu judetul Alba – Luncani (DN 15)


     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta locuitorilor din zona si a participantilor la trafic faptul ca au fost finalizate lucrarile de asternere de covor asfaltic in doua straturi, respectiv binder si strat de uzura, pe un tronson de 4,5 kilometri al drumului judetean DJ 107F.
     Situat intre pozitiile kilometrice 9+860 si 14+370, sectorul de drum vizat de lucrarile de asfaltare este cuprins intre limita cu judetul Alba si localitatea Luncani.
     „Investitia pe care o finalizam e una importanta si utila intrucat acest drum judetean asigura o legatura rapida si facila intre zona Turda – Campia Turzii si judetul Alba, pe directia Ocna Mures. Finalizarea lucrarilor va contribui, cu siguranta, la crearea de noi oportunitati de dezvoltare economico-sociala a zonei de sud-est a judetului” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Pentru finalizarea completa a lucrarilor de modernizare si reabilitare a acestui drum judetean mai urmeaza sa se execute lucrari de amenajare a scurgerii apelor - santuri si rigole, marcaje rutiere, semnalizare rutiera si modernizarea unei parcari existente in vecinatatea partii carosabile.


Biroul de presa
16 aprilie 2018