Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Tehnologie de ultima generatie pt copiii cu CES

Tehnologie de ultima generatie pt copiii cu CES


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.:Tehnologie de ultima generatie pentru copiii cu deficiente de auz     Liceul Tehnologic Special pentru Deficienti de Auz, institutie de invatamant special aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, dispune de un nou laborator de calculatoare, recent amenajat si dotat cu cele mai noi aparaturi in domeniu.
     „Inainte de orice, multumim celor care au dat dovada de responsabilitate sociala si care au facut posibila inaugurarea de azi. Consider ca este extrem de important sa tinem pasul cu evolutia tehnologiei si cu schimbarile societale, cu atat mai mult cu cat simplul fapt ca traim in secolul vitezei ne influenteaza inevitabil vietile. In acest context, e absolut necesar sa acordam o atentie sporita nevoilor copiilor cu cerinte educative speciale si sa le punem la dispozitie infrastructura necesara atat unui studiu adecvat cat si familiarizarii cu ultimele tendinte din domeniu, astfel incat sa le fie cat mai usor sa se integreze in societate” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj domnul Alin Tise.
     Amenajarea propriu-zisa a salii de calculatoare a durat cca. doua saptamani, de la finalul lunii martie si pana la inceputul lunii aprilie si a constat in zugravirea peretilor, montarea parchetului, achizitionarea unor birouri, scaune office si a altor accesorii de mobilier. In plus, liceul a primit computere care vor imbunatatii experientele de invatare ale elevilor in cadrul orelor desfasurate in laborator.
     Acest proiect a prins contur cu sprijinul unei echipe de voluntari din cadrul Betfair Romania Development care a decis ca cei 17.000 de euro colectati la finele anului trecut in urma organizarii unui eveniment sa fie folositi pentru amenajarea mai multor spatii ale unitatii de invatamant special, amenajarea laboratorului de calculatoare fiind prima activitate importanta din ciclul actiunilor programate.


Biroul de presa
13 aprilie 2018