Ș   

A început vaccinarea personalului din parcurile industriale TETAROM administrate de Consiliul Judeţean Cluj

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

A început vaccinarea personalului din parcurile industriale TETAROM administrate de Consiliul Judeţean Cluj

 

Luni, 26 aprilie a.c., a debutat campania de vaccinare împotriva virusului Covid-19 pentru cei aproximativ 20.000 de angajaţi şi aparţinători ai acestora care îşi desfăşoară activitatea în cele trei parcuri industriale Tetarom aflate în administrarea Consiliului Judeţean Cluj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe: „Având în vedere numărul mare de angajaţi concentraţi într-un singur loc, am susţinut necondţonat acest demers. E esenţial ca motoarele economiei locale să poată fi turate la maxim iar toţi angajaţii acestor mari companii să poată reveni fizic la locul de muncă, în condţi de deplină siguranţă, atunci când firmele vor decide”.  

Astfel, în cele trei parcuri industriale au fost amenajate patru centre de vaccinare, respectiv:

Tetarom I   - Transilvania Construcţii (Novis Plaza)
Tetarom II  -  Emerson
Tetarom III -  Bosch şi De’longhi

Procesul de vaccinare a debutat deja şi se află în plină desfăşurare în Parcurile Industriale Tetarom II şi III.
Centrele sunt autorizate de către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, instituţie care a şi pus la dispozţe, în mod gratuit, dozele de vaccin necesare. Vaccinarea se realizează cu serul produs de compania Pfizer.
Costurile aferente funcţionării centrelor de vaccinare sunt acoperite de către companiile care funcţionează în cadrul Parcurilor Industriale Tetarom.

 

Biroul de presă
26 aprilie 2021


Galerie foto