Ș   

Acţiune de ecologizare a două importante drumuri turistice din judeţul Cluj

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Acţiune de ecologizare a două importante drumuri turistice din judeţul Cluj

 

Consiliul Judeţean Cluj va derula marţi, 27 aprilie a.c., începând cu ora 10.00, împreună cu Primăria comunei Gilău, o acţiune de ecologizare pe drumurile judeţene 107P şi 107N. Aceasta se va concentra pe zona celor două baraje şi a lacului de acumulare Tarniţa, respectiv pe sectorul de drum Gilău-Măguri-Răcătău.

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj: ”E o acţiune la care toţi clujenii iubitori ai muntelui şi ai naturii sunt invitaţi să se alăture. Am considerat că e extrem de potrivit acum, în preambulul acestor câteva zile libere, de sărbătoare, în care clujenii vor ieşi în natură, să contribuim la ecologizarea a două dintre cele mai importante drumuri şi zone turistice din judeţ”.

La această activitate Consiliul Judeţean Cluj va participa prin intermediul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj care va asigura logistica necesară pentru desfăşurarea în condţi optime a acţiunii: angajaţi, mijloace auto, mănuşi de protecţie, saci, etc.
Punctul de întâlnire a organizatorilor cu toţi cei interesaţi să se alăture acţiunii este barajul de la Gilău, la ora 10.00.

 

Biroul de presă
26 aprilie 2021


Galerie foto