Ș   

Noi spaţii de cazare ale Hotelului Univers "T" redate circuitului turistic după modernizare

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Noi spaţii de cazare ale Hotelului Univers „T” redate circuitului turistic după modernizare

             Complexul Hotelier Univers T***, societate comercială la care Consiliul Judeţean Cluj este acţionar unic, a finalizat lucrările de modernizare şi dotare a etajelor 3 şi 4 ale cădirii. Cele 20 de camere, complet renovate, au fost redate circuitului turistic după o pauză de patru luni, necesară în vederea derulării lucrărilor.

            Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe: „Am profitat de perioada aceasta mai puţin dinamică din perspectiva practicării turismului, pentru a moderniza o nouă parte a spaţiilor din hotel. În cursul anului trecut a fost finalizată renovarea a încă două etaje, astfel încât acum Univers T este pe deplin pregătit pentru a primi turiştii, în condţi de confort şi deplină securitate sanitară”.

           Camerele, care pot fi folosite atât în regim single cât şi duble, beneficiază de un design complet nou, cu accente moderne de catifea şi linii contemporane. Având o privelişte extraordinară asupra împrejurimilor şi o amplasare privilegiată într-o zonă cu multiple centre de interes, noile spaţii oferă confortul optim şi condţi de relaxare pentru toţi cei ce poposesc în Cluj-Napoca.
            Decizia demarării acestor investţi de îmbunătăţire a esteticii şi funcţionalităţii spaţiilor de cazare a fost justificată de dorinţa unei mai bune pozţonări pe o piaţă hotelieră extrem de dinamică şi competitivă, cum este cea a Clujului.

 

Biroul de presă
27 aprilie 2021


Galerie foto