Instruire gratuita la Biblioteca Judeteana O.Goga

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, începe înscrierile pentru sesiunile de instruire din cadrul proiectului „Cum găseşti o carte de… muncă?”.
     Scopul proiectului îl reprezintă crearea unui serviciu inovativ de bibliotecă prin care toate persoanele interesate vor fi instruite cum să întocmească corect un CV, o scrisoare de intenţie, cum să susţină un interviu de angajare şi să caute un loc de muncă prin intermediul tehnologiei informaţiei şi a internetului.
     Proiectul a fost declarat câştigător al Concursului de Participare Comunitară, organizat de IREX (International Research and Exchanges Board), ediţia noiembrie – decembrie 2010, cu tema “Servicii şi programe inovative în bibliotecă”, la secţiunea Servicii şi programe pentru adulţi.
    Perioada de înscriere este 4-29 aprilie 2011 la toate secţiile şi filialele Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj.
    Sesiunile de instruire vor începe în data de 9 mai 2011 şi vor avea loc la sediul central al bibliotecii judeţene, Calea Dorobanţilor, nr.104.
    Serviciile de instruire sunt gratuite.
    “Ne-am bucura dacă un număr cât mai mare de persoane interesate, în special clujeni aflaţi în căutarea unui loc de muncă dar nu numai, ar profita de această oportunitate şi s-ar înscrie la sesiunile de instruire gratuită. Utilizarea de către biblioteca noastră judeţeană a acestor tehnici inovative şi a tehnologiilor informatice sunt de natură să contribuie la o mult mai facilă integrare pe piaţa muncii a unor persoane aflate în nevoie, ceea ce este mai mult decât lăudabil şi satisfăcător” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
05.04.2011

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW