Compartiment Autoritatea Judeteana de Transport

     Autoritatea Judeţeană de Transport Cluj funcţionează în cadrul în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Cluj. A fost autorizată de către Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilităţi Publice, prin autorizaţia 0068/07.03.2008.
      Transportul rutier contracost de persoane prin servicii regulate la nivelul judeţului Cluj este reglementat de către Consiliul Judeţean Cluj, care reprezintă autoritatea competentă la nivel judeţean, în limita atribuţiilor conferite de Ordonanţa Guvernului nr. 27/2011 privind transporturile rutiere, cu modificările şi completările ulterioare. 
        Prin Autoritatea Judeţeană de Transport, Consiliul Judeţean Cluj asigură, organizează, reglementează, coordonează, verifică, monitorizează şi controlează prestarea transportului rutier contracost de persoane prin servicii regulate, la nivel judeţean, desfăşurat între localităţile judeţului Cluj.
    

 

 

Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate, în judeţul Cluj, pentru perioada 2023-2028198 Kb

[ Descarcă ]

Graficele de circulație aferente fiecărui traseu din Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate, în judeţul Cluj352 Kb

[ Descarcă ]

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW