Ziua Mondiala a Cartii pentru Copii la Biblioteca Judeteana O.Goga

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează cu ocazia Zilei Mondiale a Cărţii pentru Copii – 2011, următoarele activităţi:
      Luni, 4 aprilie 2011, ora 12.00, la Secţia pentru Copii din Calea Dorobanţilor, nr.104, va avea loc întâlnirea “Scriitori clujeni în dialog cu micii cititori”, activitate organizată în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. La întâlnire participă: Ovidiu Pecican, Gabriela Leoveanu, Victor Constantin Măruţoiu, Persida Rugu, Marian Nicolae Tomi, Ana Mureşan, Genţiana Groza, Constantin Cubleşan, etc.
      Marţi, 5 aprilie 2011, ora 12.00, la Filiala „Traian Brad” din str. Izlazului, nr.18, va avea loc festivitate de premiere a câştigătorilor Concursului literar „Micii creatori”, ediţia a-VIII-a, la întâlnire urmând a participa Adrian Grănescu şi Victor Măruţoiu. 
      De asemenea, cu acest prilej va avea loc premierea celor mai fideli cititori ai anului 2010 precum şi expoziţia de publicaţii: Copiii vă recomandă – Cele mai citite cărţi ale anului 2010.
      Tot cu acest prilej, în zilele de 1 şi 4 aprilie 2011, la toate secţiile şi filialele se oferă înscriere gratuită copiilor din judeţul Cluj.
      “Înscrierea gratuită la Bibliotecă a copiilor din judeţul Cluj face parte din demersul nostru mai larg de a facilita accesul la educaţie, cultură şi cunoaştere şi de a apropia locuitorii judeţului de lectură. Această facilitate se adaugă tuturor celorlalte pe care le-am oferit prin intermediul Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga”, referindu-ne în acest sens doar la reducerile semnificative de tarife acordate anumitor categorii de clujeni precum şi la posibilitatea oferită cu diferite prilejuri de a obţine acces gratuit la o serie de publicaţii de prestigiu”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
 
Biroul de presă
01.04.2011

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW