Publicare anunt modernizare drumuri judetene

Regia Autonomă a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj a înaintat spre publicare către Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) documentaţia de atribuire pentru „Proiectare şi execuţie lucrări de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene din judeţul Cluj pentru perioada 2010 – 2012, 7 loturi”.
   „Este o etapă procedurală hotărâtoare şi necesară pentru a ajunge la demararea acestui important proiect, care va fi o prioritate a autorităţilor judeţene pentru următorii doi ani. Sperăm să atragem cât mai multe societăţi interesate, pentru a avea o bază reală de selecţie, care să ne ofere garanţia unor lucrări în conformitate cu cerinţele din caietele de sarcini. În cel mai scurt timp vom ajunge la organizarea procedurilor de evaluare şi atribuire, pentru ca lucrările să demareze în prima parte a anului 2011”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
     Valoarea totală a proiectului este estimată la 193.943.730 Euro, respectiv 835.587.167 lei fără TVA, durata de execuţie pentru proiectare fiind de 60 de zile, iar pentru execuţia lucrărilor fiind de doi ani de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Durata de garanţie a lucrărilor este de 7 ani de la recepţia lucrărilor.
     „După publicarea anunţului de participare în SEAP se vor deschide ofertele după 34 de zile calendaristice, respectiv 29 de zile prevăzute în OUG 34/2006, luând în calcul că s-a publicat anunţul de intenţie, la care se adaugă cinci zile pentru validarea anunţului de către ANRMAP şi publicarea în JOUE (Jurnalul European). Apoi, în termen de 20 de zile, cu posibilitatea de prelungire, comisia de evaluare va analiza şi verifica ofertele depuse, după care va hotărâ câştigătorul”, a descris directorul RAADPP, d-nul Mircea Avram, etapele care urmează să fie parcurse.

Biroul de presă
22.12.2010 

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW