Actiune cu statia mobila la Savadisla

O echipă de lucrători ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, se va deplasa, joi, 14 octombrie, în localitatea Săvădisla,  jud. Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate (preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare)

Începând cu ora 09.00, la sediul Primăriei Comunei Săvădisla, cetăţenii de pe raza comunei, care nu au acte de identitate, au actele de identitate cu termenul de valabilitate expirat sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, a celor aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, sunt aşteptaţi, cu toate documentele necesare pentru eliberarea  cărţii de identitate.

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj face un apel către toţi cetăţenii pentru a verifica periodic termenul de valabilitate al actelor de identitate, în vederea evitării situaţiilor neplăcute în care pot deveni contravenienţi. În conformitate cu prevederile legale, cetăţenii sunt obligaţi să se prezinte, în termen de 15 zile de la împlinirea vârstei de 14 ani sau înainte cu cel puţin 15 zile de la expirarea valabilităţii actului de identitate deţinut, la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor la care sunt arondaţi cu domiciliul sau la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj, cu sediul în Loc. Cluj-Napoca, Str. Aviator Bădescu, Nr.7-9,  pentru a solicita intrarea în legalitate. Nerespectarea acestor prevederi atrage răspunderea contravenţională, care se sancţionează cu amendă cuprinsă între 40 lei şi 80 lei, fără a exista posibilitatea achitării, în 48 de ore, a jumătate din minimul sumei prevăzute. 

         Biroul de presă 

            13.10.2010 

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW