Noua colectie Primavara-Vara la Clujana

S.C. Clujana S.A., societate comercială la care Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar, anunţă apariţia noii colecţii de încălţăminte Primăvară-Vară 2010. Această colecţie este realizată în colaborare cu firma franceză Soditex şi reprezintă o îmbinare armonioasă a liniei tradiţionale specifice Clujana cu eleganţa şi rafinamentul francez. 

 Începând cu luna mai, noua colecţie Primăvară-Vară 2010 va fi prezentă atât în cele trei magazine “Clujana” din Cluj-Napoca (Piaţa 1 Mai nr. 4-5, Piaţa Mihai Viteazu nr. 6 şi Polus Center), cât şi în magazinele deschise în colaborare cu firme din Târgu MureÈ™, Târnăveni şi BucureÈ™ti. S.C. Clujana S.A este, de asemenea, în discuÈ›ii avansate cu Iulius Mall pentru o eventuală colaborare în vederea deschiderii unui magazin şi în acest complex comercial clujean.   

 În baza contractelor de consultanţă şi colaborare comercială încheiate în cursul anului 2009 cu societatea franceză Soditex, în luna mai S.C. Clujana S.A va face o nouă tranşă de livrări de produse pentru export în Franţa.  

„Apariţia acestei noi colecţii reprezintă o dovadă certă a faptului că S.C. Clujana S.A. se află pe un trend ascendent şi că demersurile Consiliului Judeţean de revitalizare a acestei fabrici  de tradiţie au dat rezultate. Ne-am bucurat să constatăm faptul că societatea noastră beneficiază încă de un bun renume în ţară şi în străinătate. Colaborarea cu firma Soditex ne dă încredere că, în viitorul apropiat, vom intra şi pe alte pieţe de desfacere din Uniunea Europeană, în paralel cu recâştigarea pieţei interne şi a clienţilor tradiţionali”, consideră vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica.

Biroul de presă

               29.04.2010 

 

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW