Semnare contract expropiere Aeroport

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe a semnat, în calitate de achizitor, cu S.C. Geo Earth S.R.L., câştigătorul licitaţiei organizate de Consiliul Judeţean, în calitate de prestator, contractul de achiziţie publică pentru proiectul: „Elaborarea documentaţiilor cadastrale şi identificarea proprietarilor de terenuri care se vor expropria la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, în vederea realizării obiectivelor: Pistă de decolare – aterizare de 3500 metri şi Deviere şi regularizare a râului Someşul Mic”. 

            Reamintim, în acest context faptul că, în urma licitaţiei desfăşurate în data de 08.03.2010, oferta declarată câştigătoare a fost cea a firmei SC Geo Earth SRL. Valoare contractului este de  207.485 lei fără TVA,  termenul de realizare a serviciilor fiind de 150 de zile de la data semnării contractului. 

Serviciile pe care le implică acest proiect vizează identificarea proprietarilor de terenuri afectate de realizarea obiectivelor şi care necesită a fi expropriate, precum şi identificare parcelelor de teren ce necesită a fi expropriate, măsurate şi dezmembrate, în scopul întocmirii documentaţiilor cadastrale pentru fiecare imobil. Terenurile se găsesc la nord de pista actuală a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 149, municipiul Cluj-Napoca. În ceea ce priveşte suprafaţa de teren afectată de construirea pistei de decolare – aterizare de 3500 m şi de lucrările pentru regularizarea râului Someşul Mic, aceasta este de 244,1ha.

„Interesul mare pentru acest contract a făcut ca valoarea finală a acestuia să fie una destul de scăzută comparativ cu celelalte 24 de oferte ale societăţilor participante la această licitaţie. Ne bucurăm că am reuşit să semnăm acest contract într-un timp scurt de la data declarării ofertei câştigătoare, astfel încât firma contractantă să poată iniţia cât mai rapid demersurile pentru elaborarea documentaţiei solicitate”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

 

 

Biroul de presă

 30.03.2010

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW