Situatia drumurilor judetene – 21.01.2010

În cursul dimineţii zilei de 21.01.2010, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrau drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă pe majoritatea sectoarelor de drumuri judeţene.
         Astăzi, 21.01.2010, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, instituţie care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii de pe carosabil şi pentru lărgirea părţii carosabile, precum şi cu materiale antiderapante pentru combaterea lunecuşului. În timpul nopţii a nins şi în zona de munte ninge şi la această oră, zăpada depusă pe carosabil fiind pe unele sectoare de drumuri între 2 şi 6 cm.
          Precizăm în acest context faptul că, în vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie pe drumurile judeţene, în cursul acestei zile se acţionează pe 73 de sectoare de drumuri judeţene, cu 67 de utilaje şi mijloace auto. În cursul zilei de 20.01.2010, RADJ a acţionat cu 78 de utilaje cu ajutorul cărora au fost împrăştiate pe 97 sectoare de drum nu mai puţin de 1097 tone de material antiderapant, inclusiv sare.
          În caz de necesitate, în funcţie de nivelele de viabilitate, se va interveni şi pe alte sectoare de drumuri judeţene.
 

Biroul de presă
21.01.2010

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW