Situatia drumurilor judetene – 04.01.2010

În cursul dimineţii zilei de 04.01.2010, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrau drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă pe toate sectoarele de drumuri judeţene. 
         Astăzi, 04.01.2010, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, instituţie care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, acţionează cu utilaje cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.  De asemenea, datorită scăderii temperaturii din timpul nopţii, pe anumite sectoare de drumuri s-a format polei sau gheţuş, motiv pentru care RADJ acţionează cu materiale antiderapante pentru combaterea acestora.
          Precizăm în acest context faptul că, în vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie pe drumurile judeţene, în cursul acestei zile se acţionează pe 76 de sectoare de drumuri judeţene, cu 79 de utilaje şi mijloace auto. În cursul zilei de 03.01.2010, RADJ a acţionat cu 71 de utilaje cu ajutorul cărora au fost împrăştiate pe 88 sectoare de drum nu mai puţin de 981 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
           Menţionăm în acest context faptul că ieri, 03.01.2010, activitatea de deszăpezire a continuat şi în cursul după amiezii şi al nopţii. 
           În caz de necesitate, în funcţie de nivelele de viabilitate, se va interveni şi pe alte sectoare de drumuri judeţene.
 

Biroul de presă
04.01.2010

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW