Program national – realizarea de spatii verzi

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a transmis în atenţia tuturor primăriilor din judeţ, o informare cu privire la Programul Naţional de Îmbunătăţire a Calităţii Mediului prin Realizarea de Spaţii Verzi în Localităţi, derulat de către Ministerul Mediului, prin Administraţia Fondului pentru Mediu.
         Programul se adresează autorităţilor publice locale care aplică voluntar, pentru realizarea proiectelor de dezvoltare şi modernizare a spaţiilor verzi din localităţi, precum şi înfiinţarea de noi parcuri, scuaruri şi aliniamente plantate, sau reabilitarea celor existente.
          “Este un proiect binevenit, care se suprapune peste cele avute în vedere de Consiliul Judeţean în ceea ce priveşte încurajarea acestori tipuri de investiţii, în special în localităţile din mediul rural, care au fost vitregite de astfel de obiective. Este important ca cei care locuiesc în satele judeţului să beneficieze şi ei de argumente care până nu demult erau apanajul localităţilor urbane. Vom încuraja şi ajuta primăriile pentru a accesa aceste fonduri”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
           Depunerea cererilor de finanţare, împreună cu documentele aferente se va face la sediul  Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la data de 12.10.2009.

Biroul de presă
29.09.2009

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW