Nominalizare diriginti de santier – stadion

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a semnat astăzi, 21.07.2009, dispoziţia privind desemnarea diriginţilor de şantier pentru execuţia lucrărilor aferente realizării unui stadion la standarde internaţionale pe terenul situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Parcului, f.n. 
               În conformitate cu prevederile Legii nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii, între obligaţiile şi răspunderile investitorului se regăseşte şi aceea de a asigura verificarea, pe întreg parcursul derulării lucrărilor, a corectitudinii lucrărilor de construcţii prin intermediul diriginţilor de şantier sau agenţilor economici de consultanţă specializaţi. Prin dispoziţia semnată astăzi, urmărirea executării lucrărilor a fost încredinţată Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj, care a nominalizat două persoane specializate.
              „Este vorba de o etapă provizorie, cerută de reglementările legale. Consiliul Judeţean ia în calcul, pentru viitor, desemnarea unei societăţi care să asigure consultanţă în acest sens, până la finalizarea lucărilor de construcţie a viitorului stadion”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
               Lucrările de construcţie a viitorului stadion au demarat în data de 15 iulie 2009, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de doi ani de la momentul semnării contractului.

Biroul de presă
21.07.2009

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW