Protocol teren Spital de Urgenta

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a semnat Protocolul cu reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale prin care terenul din localitatea Floreşti, nr. 370 – 374 parţial, este trecut din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al judeţului Cluj şi în administrarea Consiliului Judeţean Cluj. Terenul are o suprafaţă de şase hectare şi este destinat construirii viitorului Spital Regional de Urgenţă.
           “Unul dintre proiectele prioritare ale Consiliului Judeţean Cluj are în vedere construirea unui Spital Regional de Urgenţă, care să deservească întreaga Regiune de Nord Vest. Proiectul a aşteptat până acum datorită faptului că nu a existat o suprafaţă de teren care să răspundă necesităţilor unei unităţi medicale de asemenea anvergură. Amplasamentul din Floreşti corespunde şi din punctul de vedere al facilităţilor de transport şi acces, şi beneficiază şi de proximitatea centrului medical universitar clujean. Vom urma paşii pe care prevederile legale le cer pentru a ajunge la momentul finalizării acestei atât de necesare investiţii”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
             Fondurile necesare construirii viitorului Spital Regional de Urgenţă vor fi asigurate de Ministerul Sănătăţii, beneficiarul şi proprietarul lucrării fiind Consiliul Judeţean Cluj.

Biroul de presă
19.07.2009

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW