A XII-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Gherla

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

 

A XII-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Gherla

 

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Gherla, organizează Târgul Produs de Cluj, eveniment dedicat locuitorilor din zonă. Manifestarea expozițională se va desfășura între 24 și 26 mai, cu un program cuprins între orele 10:00 și 22:00.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:  „Caravana Produs de Cluj nu avea cum să ocolească Gherla, oraș care a fost primitor și cald la toate edițiile anterioare. Vom fi prezenți, aici, cu partenerii noștri tradiționali din dorința de a oferi oamenilor locului ocazia de a se aproviziona cu produse proaspete și de calitate, încurajând astfel micii întreprinzători clujeni și sprijinind economia județului”.

La evenimentul de la Gherla vor fi prezenți aproximativ 40 de expozanți care vor oferi publicului vizitator preparate alimentare tradițional pregătite după rețete proprii. De asemenea, amatorii de dulciuri vor avea la dispoziție prăjituri și ciocolată de casă, turtă dulce, dar și sucuri și siropuri naturale. Nu vor lipsi nici produsele apicole, lavanda, vinurile, fructele și legumele de sezon. Artizanii clujeni vor fi prezenți cu costume populare și podoabe tradiționale, bijuterii lucrate de mână, jucării, obiecte de marochinărie și cosmetice bio.
Zilnic, pe scena manifestării expoziționale vor avea loc spectacole susținute de valoroși soliști de muzică populară și ansambluri de dansuri folclorice. Și de această dată, la Târgul Produs de Cluj, vor avea loc activități pentru cei mici, cum ar fi ateliere de pictură și olărit, iar parcul de distracții este pregătit să ofere distracție și senzații tari tuturor celor care vor alege să-și petreacă timpul aici. Gurmanzii se vor delecta cu preparatele la grătar pregătite de bucătari pricepuți și se vor putea bucura de surprizele propuse pentru această sărbătoare dedicată tuturor locuitorilor din zona Gherlei.
Partener principal al evenimentului este Compania de Apă Someș S.A.

 

Biroul de presă
23 mai 2024

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW