Consiliul Județean derulează lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 161B Călărași – Călărași Gară

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Consiliul Județean derulează lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 161B Călărași – Călărași Gară

 

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 161B Călărași – Călărași Gară. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de deplină siguranță.

Lucrările vizează sectorul în lungime de peste doi kilometri situat între pozițiile kilometrice 39+377 și 41+456.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să intervenim pe cât mai multe drumuri județene, astfel încât la nivelul întregului județ circulația rutieră să se deruleze în condiții optime. Urmare a acestor lucrări, vom asigura locuitorilor din zonă un acces rapid și facil către municipiul Turda, cel mai important centru urban din acest areal.”
În această etapă se execută lucrări de plombare a gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice și de tratare a burdușirilor și a tasărilor. Anterior, au fost executate lucrări de asigurare a scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor și a rigolelor.
De asemenea, urmează a fi derulate operațiuni constând în aducerea la profil a acostamentelor, completarea de acostamente, colmatarea rosturilor și reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și adaos de material.

 

 

 

Biroul de presă
29 mai 2024

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW