ANUNŢ DE SELECȚIE PENTRU POZIŢIA DE ADMINISTRATOR ÎN CADRUL CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE AL  SOCIETĂȚII TETAROM S.A. ȘI CENTRUL AGRO TRANSILVANIA CLUJ S.A.

Consiliul Județean Cluj organizează, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 111/2016 și H.G. nr.722/2016, procedura de selecție pentru:

  • 1 post cu vechime în muncă de minim 3 ani și experiență în administrarea sau managementul unor societăți inclusiv societăți din sectorul privat, în cadrul societății TETAROM S.A;
  • 1 post cu vechime în muncă de minim 3 ani și experiență în administrarea sau managementul unor societăți inclusiv societăți din sectorul privat, în cadrul societății Centrul Agro Transilvania Cluj S.A;

Consiliul Județean Cluj  a decis ca procesul de  selecție să fie efectuat de către un expert independent specializat în recrutarea resurselor umane care va consilia comisia de selecție stabilită în cadrul Consiliului Județean Cluj și va efectua evaluarea dosarelor și selecția inițială a candidaților.

Consiliul Județean Cluj a ales ca expert independent compania Pluri Consultants România S.R.L.

Procedura se va desfășura la sediul Consiliului Județean Cluj, din Calea Dorobanților, nr. 106, Cluj-Napoca, în perioada iulie-septembrie.

Documente concurs

Anunț Centrul Agro Transilvania S.A. și TETAROM S.A.
Descarcă
Etapele procesului de selecție
Descarcă
Formulare
Descarcă
Profil CA și a candidaților Centrul Agro Transilvania S.A.
Descarcă
Profil CA și a candidaților TETAROM S.A.
Descarcă
Scrisoare așteptări Centrul Agro Transilvania S.A.
Descarcă
Scrisoare așteptări TETAROM S.A.
Descarcă

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW