A III-a ediție a taberei de sporturi montane pentru elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

A III-a ediție a taberei de sporturi montane pentru elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere

Câteva zeci de elevi ai Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vor participa, în acest weekend, la cea de-a treia ediție a Taberei de escaladă și sporturi montane, care se va desfășura, ca în fiecare an, la Moara de Pădure, în comuna Băișoara.

Derulat între 9 și 11 iunie a.c., evenimentul este organizat de către Asociația Clubul Sportiv Kory Francisc, Organizația de caritate Eco-Phoenix și Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo din subordinea Consiliului Județean Cluj.

Tabăra va găzdui, în acest an, mai bine de 40 de participanți, și va cuprinde, pe parcursul celor trei zile, activități sportive specific montane, precum cățărat, tiroliană și parc de aventură, dar și jocuri, foc de tabără și recitaluri de muzică.

Menirea acestor tabere este de a întări încrederea în sine a copiilor din cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere și de a le transmite – prin intermediul voluntarilor prezenți – dragostea pentru munte.

Biroul de presă
9 iunie 2023

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW