Asfaltarea drumului care traversează localitatea Bologa

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Asfaltarea drumului care traversează localitatea Bologa

 

Consiliul Județean Cluj informează locuitorii din zonă și participanții la trafic în legătură cu faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare derulate pe raza localității Bologa.
În ansamblu, lucrările de întreținere desfășurate pe drumul județean 103H (DN 1) – Bologa – Săcuieu vizează sectorul situat între pozițiile kilometrice 0+000 și 12+250.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este o veste bună atât pentru locuitorii din zonă cât și pentru turiști. Alături de facilitarea accesului la numeroasele atracții și obiective turistice din satul Bologa și din zonă, importanța acestui drum e dată de asigurarea legăturii rapide între DN 1 şi DJ 108C care traversează zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor.”

Operațiunile continuă pe restul sectorului de drum cu lucrări de reparații și remedieri ale căii de rulare prin plombarea gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice, tratarea burdușirilor și a tasărilor și ridicarea la cotă a capacelor de canalizare.
De asemenea, se execută lucrări constând în aducerea la profil și completarea acostamentelor, curățarea și desfundarea șanțurilor și a camerelor de cădere, reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și adaos de material, asigurarea scurgerii apelor, înlocuirea de podețe, montarea de parapeți metalici în zonele unde situația impune acest lucru și vopsirea capetelor de podețe.

 

Biroul de presă
26 septembrie 2022

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW