Atelier national la Biblioteca Judeteana

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 19-20 august 2014 Atelierul naţional „Definirea planului strategic de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judeţul Cluj”. Atelierul de lucru, punct cheie al procesului de elaborare a strategiei de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judeţul Cluj, se va desfăşura la sediul Bibliotecii Judeţene, Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 104, sala de lectură, etajul II.
      Invitaţii la eveniment sunt bibliotecari, reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale, reprezentanţi şi consultanţi ai Fundaţiei IREX, alte persoane implicate în elaborarea unor strategii de dezvoltare la nivel naţional, regional, judeţean şi local, care vor face şi scurte prezentări ale acestor strategii. Atelierul de lucru îşi propune stabilirea unor direcţii de acţiune şi elaborarea unor priorităţi de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judeţul Cluj în concordanţă cu strategiile existente – europene, naţionale, regionale, judeţene şi locale, precum şi conturarea unor proiecte ce urmează să fie derulate în acest sens în bibliotecile publice din judeţ.
     Procesul de elaborare a strategiei de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judeţul Cluj a fost demarat în luna decembrie 2013 de Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” Cluj având susţinerea Consiliului Judeţean Cluj şi a International Research & Exchanges Board – IREX, prin Programul Biblionet.

 
Biroul de presă
18 august 2014

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW