Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila

 

 

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila în vederea asigurării unei circulații normale, în condiții de siguranță. Acestea vizează  sectorul de 13,05 kilometri cuprins între kilometrul 8+300 și kilometrul 21+350.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Considerăm importantă întreținerea drumului judeţean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila pentru că acesta deservește cetăţenii care locuiesc în zona metropolitană Făget – Sălicea – Ciurila și asigură legătura directă cu municipiul Cluj-Napoca, dar şi pentru că face legătura cu drumul judeţean DJ 107L, către Cheile Turzii, lacurile din comuna Ciurila sau alte zone de relaxare preferate de clujeni.

Vor fi executate, astfel, operațiuni constând în plombarea gropilor cu  îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, lucrări de asigurare a scurgerii apelor din zona drumului prin curățarea și desfundarea șanțurilor, rigolelor și podețelor, reprofilarea drumurilor laterale, completarea de acostamente, înlocuirea de podețe și refacerea timpanelor la podețe.
În această etapă se efectuează lucrări de tratare a burdușirilor și a tasărilor de mari suprafețe.
Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 6 luni.

 

 

 

Biroul de presă
24 mai 2023

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW