Consiliul Județean a finalizat lucrările de asfaltare pe raza localității Jichișu de Jos

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Consiliul Județean a finalizat lucrările de asfaltare pe raza localității Jichișu de Jos

 

 

În cadrul lucrărilor de întreținere curentă și periodică derulate pe drumul județean 161D, Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea pe raza localității Jichișu de Jos.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Ajutați și de condițiile meteorologice încă favorabile, am reușit să finalizăm asfaltarea acestui sector de drum care pentru locuitorii din zonă reprezintă singura legătură directă cu municipiul Dej”.

Operațiunile executate anterior au constat în frezarea zonelor de carosabil deteriorate, plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil a acostamentelor, asigurarea scurgerii apelor, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, ridicarea la cotă a căminelor carosabile, reprofilarea drumurilor laterale și a podețelor, refacerea timpanelor și a camerelor de cădere, întreținerea drumurilor de acces și a podețelor laterale și realizarea acceselor la proprietăți.
În vederea completei finalizări a lucrărilor, se realizează, în continuare, accese la proprietăți. Totodată, urmează să fie executate și lucrări de realizare a acostamentelor.

 

Biroul de presă
25 noiembrie 2022

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW