Consiliul Județean realizează lucrări de întreținere și asfaltare pe drumul județean 109D Sic – Coasta – Vișea

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Consiliul Județean realizează lucrări de întreținere și asfaltare pe drumul județean 109D Sic – Coasta – Vișea

 

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe sectorul Sic – Coasta – Vișea al drumului județean 109D.
Lucrările de întreținere vizează un sector în lungime de 8,5 kilometri, cuprins între km 15+000 și km 23+500. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea sectorului dintre km 15+000 și km 17+000.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Lucrările vor contribui la asigurarea unei circulații în condiții optime pe acest drum judeţean care facilitează accesul la mai multe obiective de mare interes turistic din zonă, precum Mănăstirea de la Nicula, Lacul Știucilor de la Săcălaia sau Rezervația naturală Stufărișurile de la Sic, cunoscută şi ca Delta Clujului sau Delta Ardealului”.

Operațiunile vor consta în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, asigurarea scurgerii apelor și curățarea șanțurilor și a rigolelor.
În această etapă, lucrările au intrat direct în faza de asfaltare a sectorului de carosabil în lungime de doi kilometri care prezintă degradări semnificative.

 

 

Biroul de presă
5 octombrie 2022

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW