Deplasare judet 23.06.15

Consiliul Judeţean Cluj invită reprezentanţii mass-media să participe marţi, 23 iunie 2015, alături de Preşedintele forului administrativ judeţean, domnul Mihai Seplecan, la o vizită pe teren care va fi structurată pe două componente: predarea amplasamentelor depozitelor neconforme de deşeuri de la Dej şi Câmpia Turzii, din cadrul obiectivului de investiţii „Închidere ecologizare depozite neconforme de deşeuri urbane din judeţul Cluj”, Lotul nr. 2, respectiv vizita pe şantierul drumului judeţean 109 C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, pentru analizarea, la faţa locului, a stării fizice la zi a acestui drum judeţean, dar şi a calităţii infrastructurii de transport aferente altor drumuri judeţene.
      În cadrul componentei de infrastructură a acestei vizite, deplasarea va include şi vizite la diferite sectoare de drum judeţean, respectiv porţiuni degradate pe care încă nu s-a intervenit în vederea reabilitării, porţiuni deja finalizate şi sectoare aflate în plin proces de modernizare.
      Pentru facilitarea prezenţei ziariştilor la această vizită în teren, Consiliul Judeţean Cluj pune la dispoziţia acestora un microbuz care va pleca din faţa sediului instituţiei la ora 08.00.

Biroul de presă
22.06.2015

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW