Finalizare lucrari DJ Gherla -Fizesu Gherlii-Taga

În cursul zilei de ieri, 11 august 2014, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Mihai Seplecan, s-a deplasat în teritoriu pentru a constata, la faţa locului, finalizarea lucrărilor de intervenţie la drumul judeţean 109C care traversează localitatea Fizeşu Gherlii. Lucrările de reprofilare şi reciclare, realizate de către SC „Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj” S.A. pe o suprafaţă de 5,2 km de drum judeţean, au început efectiv în data de 30 iulie a.c., acestea încheindu-se astfel într-un timp record, de doar 9 zile lucrătoare.  
        „Vreau să felicit executantul acestor lucrări pentru operativitatea lucrărilor de reabilitare a drumului din Fizeşu Gherlii. Iată că, în mai puţin de jumătate din timpul estimat pentru realizarea acestor lucrări, respectiv de 20 de zile, angajaţii Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj au reuşit să acţioneze cu maximă urgenţă şi să aducă astfel un zâmbet pe faţa cetăţenilor acestei localităţi. În perioada imediat următoare, respectiv în două-trei săptămâni, vom demara procedurile legale pentru realizarea lucrărilor de asfaltare a acestui sector de drum reabilitat, pentru a preîntâmpina astfel deteriorarea acestuia”, a declarat domnul Mihai Seplecan.  
        De asemenea, în cursul zilei de astăzi, 12 august 2014, vor fi realizate şi lucrările de asfaltare a mai multor sectoare de drum aparţinând DJ 109C care leagă Gherla de Fizeşu Gherlii, respectiv porţiunile aflate la ieşirea din municipiul Gherla, la Podul de la Nicula şi la intrarea în Fizeşu Gherlii.
        „Ne dorim ca şi această porţiune de drum, ale cărui lucrări de asfaltare au început acum mai bine de un an de zile, să fie reabilitat complet până în cursul acestei seri, astfel încât cetăţenii acestor localităţi, dar şi pelerinii care vor veni la Hramul Mânăstirii de la Nicula să beneficieze de o infrastructură rutieră decentă, care să le permită un transport cât mai facil şi civilizat”, a declarat domnul Mihai Seplecan.
       Reamintim în acest context faptul că dispoziţia de începere a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean 109C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, între kilometrii 3+825 şi 9+000, a fost transmisă Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj, respectiv SC „Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj” S.A., în data de 29 iulie 2014, executantului acestor lucrări acordându-i-se un răgaz de maximum 20 de zile lucrătoare pentru realizarea lucrărilor de reparare a unei suprafeţe de aproape 30.000 mp de drum.
 
Biroul de presă
12 august 2014

 

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW