Investiție de peste 10 milioane de lei pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului de Recuperare

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Investiție de peste 10 milioane de lei pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului de Recuperare

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea instalațiilor electrice, de ventilare și tratare a aerului și de fluide medicale la Spitalul Clinic de Recuperare. Totodată, se intenționează amenajarea unor sisteme de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu, precum și în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen în cadrul instituției sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Suntem preocupați de calitatea infrastructurii medicale și a serviciilor oferite de spitalele noastre. Ne dorim ca prin intermediul acestei investiții să contribuim și mai mult la protejarea vieții și a sănătății pacienților, precum și la asigurarea climatului optim de funcționare a unității medicale.”

În valoare estimată de 10.926.673 de lei, lucrările vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean și care vizează „Creșterea siguranței pacienților spitalelor din municipiul Cluj-Napoca ce utilizează fluide medicale”.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18 iulie a.c., ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Biroul de presă
24 iunie 2022

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW