Lectura in parc

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj organizează, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, manifestarea culturală “Lectură în parc”, eveniment în cadrul căruia se vor asigura servicii de lectură într-un spaţiu neconvenţional.
     Astfel, Serviciul Biblioteca Mobilă, prin Bibliobusul bibliotecii, se va deplasa în fiecare zi de miercuri a lunii august 2014, între orele 10.00 şi 15.00, în Parcul Central ”Simion Bărnuţiu”, unde va fi amenajată o zonă de lectură în aer liber. Persoanele de toate vârstele vor putea consulta cărţi şi reviste, iar pentru copii se vor organiza lecturi în grup, ateliere de creaţie şi desen sub îndrumarea bibliotecarilor.
     Clujenii şi oaspeţii municipiului Cluj-Napoca, care îşi petrec timpul liber în parcul central sunt aşteptaţi la Bibliobusul bibliotecii judeţene, care are în dotare circa 2000 de cărţi şi reviste, o colecţie de jocuri şi jucării pentru copii.
    „Ne bucură această iniţiativă extrem de lăudabilă prin intermediul căreia Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” răspunde, o dată în plus misiunii sale, aceea de a facilita accesul clujenilor la educaţie, cultură şi cunoaştere. Totodată, proiectul este şi o invitaţie adresată clujenilor şi nu numai de a se apropia de natură, de lectură, o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, Vakar Istvan.
 
Biroul de presă
04 august 2014

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW