S.C. Univers T S.A., locul I in Topul National al Firmelor in ceea ce priveste comertul si turismul

S.C. „Univers T” S.A., instituţie care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a primit Premiul Naţional – locul I, pentru rezultatele deosebite obţinute în sectorul comerţ-turism, în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor. Evenimentul, organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, a avut loc joi, 5 noiembrie 2015, la Romexpo Bucureşti.
     „Obţinerea acestui premiu de către „Univers T” reprezintă dovada de necontestat a calităţii serviciilor pe care le oferim în acest domeniu. Apreciez faptul că, şi în acest an, Clujul a reuşit să se facă remarcat printre companii cu nume importante în acest sector al turismului, iar performanţele obţinute de întreaga echipă dovedesc faptul că managementul public poate fi la fel de performant ca şi cel privat”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Mihai Seplecan.
     Clasamentul a avut la bază o metodologie unică, complexă şi unitară la nivel naţional, ce se axează pe indicatori  precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi  capitalul angajat. De asemenea, Topul Naţional al Firmelor a adus în atenţia mediului economic, politic, media, opiniei publice naţionale şi internaţionale, numele celor mai performante companii, care reuşesc să se situeze în fruntea clasamentului realizat conform unui set de criterii specifice economiei de piaţă.
     Reamintim faptul că în prezent „Univers T” are unul dintre cele mai mari grade de ocupare dintre hotelurile din Cluj. Astfel, numai în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2015, Hotelul „Univers T” a vândut nu mai puţin de 4.042 camere, cazând 6.061 de clienţi, gradul de ocupare pe cameră fiind de 75.77 %, iar cel pe pat de 56.78 %, durata medie a sejurului fiind de 1,43 nopţi, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2014 în care gradul de ocupare al camerelor pe trimestrul al III-lea, a fost de 72.41 %.  În ceea ce priveşte centrul de conferinţe, în perioada analizată, respectiv 1 iulie-30 septembrie 2015, acesta a găzduit diverse evenimente pe parcursul a 70 de zile, numărul total al participanţilor ridicându-se la aproximativ 3.100 de persoane. Nu în ultimul rând, restaurantul hotelului a deservit în trimestrul al III-lea peste 80 de evenimente, însumând circa 2.100 de persoane.
     Totodată, Hotelul „Univers T” reprezintă locaţia ideală atât pentru călătorii de afaceri, cât şi pentru cei veniţi să exploreze atracţiile oraşului şi împrejurimile acestuia. Unitatea oferă servicii complete pentru evenimente corporate, congrese, conferinţe, simpozioane şi seminarii sau evenimente private precum aniversări, nunţi, banchete şi catering. În acest scop, hotelul are la dispoziţie un restaurant cu o capacitate de 220 locuri, cu posibilitatea de compartimentare în două saloane, două terase de vară cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, un centru de conferinţe compus din 4 săli cu o capacitate cuprinsă între 25 şi 90 de locuri fiecare, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generaţie. În ceea ce priveşte hotelul, Univers T oferă clienţilor 58 de camere dintre care 10 camere duble cu pat matrimonial, 42 camere twin (2 paturi), 2 suite cu pat matrimonial, 3 apartamente şi un apartament VIP.

Biroul de presă
6 noiembrie 2015

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW