Scrisoare deschisa Prefect

Stimate domnule prof. univ. dr. Gheorghe Vuşcan,

            Prin această scrisoare doresc să vă mulţumesc public pentru sprijinul şi colaborarea dumneavoastră, realizate din calitatea de Prefect al Judeţului Cluj, în vederea implementării proiectelor prioritare ale Consiliului Judeţean Cluj, investiţii care vor contribui negreşit la o dezvoltare echilibrată şi armonioasă a întregului judeţ, printr-o reducere vizibilă a decalajelor de dezvoltare între mediul urban şi mediul rural, precum şi între diferitele zone sau localităţi ale judeţului. Sunt conştient de faptul că doar printr-un efort comun inter-instituţional vom reuşi să implementăm astfel de investiţii, parte dintre ele aflate în curs de implementare, parte în stadiul de pregătire.

            În acest context, doresc să vă felicit pentru suportul dumneavoastră manifestat în decursul ultimilor zile când aţi participat activ la supravegherea stadiului lucrărilor de reabilitare a drumului judeţean 109 C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, aţi fost alături de mine în proiectul închiderii vechii rampe de gunoi a judeţului Cluj, respectiv aţi iniţiat demersurile necesare pentru semnarea acordului de preluare a noului depozit ecologic de la administraţia municipiului Cluj-Napoca. M-am bucurat să constat că dumneavoastră sunteţi un susţinător al rezolvării problemelor existente la Centrul de Management al Deşeurilor şi că putem munci împreună pentru derularea acestui proiect, astfel încât să evităm posibilitatea pierderii finanţării şi a evitării, în acest context, a unei situaţii neplăcute.

            Nu pot să nu remarc faptul că, pe parcursul ultimilor luni, aţi fost un viu susţinător al lucrărilor de construirea a Parcului Industrial Tetarom IV, a celor de modernizare şi extindere a Tetarom I, respectiv a celor de extindere a platformei de producţie a grupului american Emerson, din parcul industrial Tetarom II din Cluj. Totodată, prin întâlnirile organizate cu factorii decidenţi implicaţi, am reuşit să deblocăm împreună situaţia juridică existentă la R.A. Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj şi să facem ca activitatea acestei instituţii aeroportuare să funcţioneze în parametrii normali.

            Având în vedere aceste considerente sunt absolut convins de faptul că sprijinul dumneavoastră se va manifesta şi în perioada imediat următoare, când ne dorim implementarea unor investiţii de mare importanţă pentru cetăţenii acestui judeţ, respectiv proiectul relocării tuturor secţiilor de urgenţă ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, constituite acum în sistem pavilionar, într-o unitate medicală de tip monobloc şi  modernizarea/reabilitarea reţelei de 1205,60 km de drumuri judeţene.

            În final domnule Prefect Gheorghe Vuşcan, vă asigur de faptul că sprijinul dumneavoastră este o mână întinsă adresată fiecărui cetăţean al acestui judeţ, indiferent de clasa socială din care provine sau de viziunile sale politice. Pentru binele acestui judeţ îmi doresc să avem o colaborare activă şi fructuoasă şi să facem împreună o echipă unită şi constructivă în interesul exclusiv al cetăţenilor. Nu în ultimul rând doresc să vă aduc la cunoştinţă faptul că, în cadrul Consiliului Judeţean Cluj, lucrurile s-au echilibrat, am intrat în normalitate, există stabilitate şi transparenţă în luarea deciziilor, dar şi o dorinţă ca proiectele să se deblocheze şi să intre pe făgaşul lor normal.    

Cu consideraţie,


Mihai Seplecan
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte,

Cluj-Napoca
12 august 2014

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW