ZILELE  RECOLTEI 2023, piață în aer liber pentru clujeni

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

ZILELE  RECOLTEI 2023, piață în aer liber pentru clujeni

 

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca organizează, între 22 și 24 septembrie 2023, Zilele Recoltei la Cluj-Napoca, ediția 2023.
Aceasta este a XI-a ediție a Zilelor Recoltei organizată în comun de administrațiile județeană și municipală și este derulată prin intermediul Asociației Produs de Cluj. Evenimentul se va desfășura pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian, cu un program cuprins între orele 9:00 și 21:00.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:Zilele Recoltei este una dintre cele mai mari sărbători ale Clujului, un eveniment așteptat an de an cu nerăbdare atât de fermieri, cât și de locuitorii orașului. Aici se reunesc zeci de fermieri clujeni, mai mari sau mai mici, care au ocazia să-și prezinte și să-și valorifice rodul muncii de peste an. În același timp, locuitorii municipiului Cluj-Napoca pot să achiziționeze legumele și fructele necesare pentru a-și asigura necesarul pentru sezonul rece, sau pot opta pentru produsele gata preparate. Suntem convinși că și această ediție a sărbătorii dedicate pământului și roadelor sale va fi una de succes atât pentru producători cât și pentru cumpărători.”

Zilele Recoltei la Cluj-Napoca adună aproximativ 120 de mici întreprinzători și fermieri clujeni care vor prezenta celor interesați fructe și legume de sezon provenite din fermele clujene, de la cartofii de Râșca, la ceapa de Mihai Viteazu și legumele de Jucu. Gospodinele vor avea la dispoziție și varză, conopidă, ardei sau gogoșari, vinete și roșii, precum și pătrunjel, cimbru, mărar sau hrean. Fructele vremii, de la mere, la pere de toamnă și piersici de vie, până la struguri de masă sau de vin, ori must proaspăt stors, de toate sunt de găsit și degustat la Zilele Recoltei.

 

 

Biroul de presă
19 septembrie 2023

Urmărește-ne

Consiliul Județean Cluj

FREE
VIEW